Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe

Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe – kompaktní vibrace pro cílenou úlevu Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe je inovativní pěnový válec s vibracemi navržený speciálně pro cílenou masáž svalů…

Celý popis
1 470 Kč s DPH
Skladem 2 ks

Popis produktu

Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe – kompaktní vibrace pro cílenou úlevu

Masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe je inovativní pěnový válec s vibracemi navržený speciálně pro cílenou masáž svalů chodidel, rukou a předloktí. Tento ultrakompaktní váleček kombinuje účinné vibrace s patentovaným vzorem GRID, který napodobuje doteky konečků prstů a dlaní maséra, což zajišťuje efektivní uvolnění svalů a podporuje regeneraci.

Klíčové vlastnosti masážního válečku TriggerPoint NANO Vibe:

  • Patentovaný vzor GRID: Navržený tak, aby kopíroval pocit rukou maséra, s povrchy různých šířek – vysoký a pevný jako konečky prstů a plochý jako dlaň. Tento jedinečný povrch podporuje průtok krve a kyslíku pro optimální regeneraci svalů.
  • Tři nastavení vibrací: Umožňují přizpůsobit intenzitu masáže podle individuálních potřeb a preferencí, což zajišťuje lepší zážitek z masáže.
  • Bezdrátový a dobíjecí: Váleček je bezdrátový a má výdrž baterie až 3 hodiny, což je ideální pro použití na cestách nebo v jakémkoli prostředí.
  • Snadno čistitelný a potu odolný povrch: Vyroben z EVA pěny, která se snadno čistí a je odolná proti potu, což zajišťuje hygienické používání a dlouhou životnost.
  • Ultrakompaktní design: Lehký a navržený tak, aby se vešel do většiny tašek a batohů, což umožňuje snadné přenášení a použití kdykoli a kdekoli.
  • Včetně přístupu k online knihovně: Součástí je bezplatný přístup do online knihovny instruktážních videí od odborníků ze společnosti TriggerPoint, které vám pomohou s technikami používání pěnového válce.

Proč si vybrat masážní váleček TriggerPoint NANO Vibe?

TriggerPoint NANO Vibe je ideální volbou pro každého, kdo hledá efektivní způsob, jak uvolnit ztuhlé svaly a podpořit regeneraci. Díky kombinaci vibrací a patentovaného povrchu GRID nabízí tento váleček cílenou úlevu a přizpůsobitelnou masáž, která je vhodná jak pro předtréninkovou přípravu, tak pro regeneraci po fyzické námaze. Jeho kompaktní a lehký design zajišťuje, že jej můžete mít vždy po ruce, ať už jste doma, v posilovně, nebo na cestách.

Váha: 0,6 kg

Začněte svou cestu k lepší regeneraci s TriggerPoint NANO Vibe – masážním válečkem, který vám poskytne cílenou úlevu a flexibilitu kdykoli a kdekoli!