TriggerPoint Nano LTE Foot Roller, masážní váleček pro chodidla

TriggerPoint Nano LTE Foot Roller – masážní váleček pro chodidla, ruce a předloktí TriggerPoint Nano LTE Foot Roller je dokonalý kompaktní masážní váleček, který se zaměřuje na bolavé svaly na…

Celý popis
560 Kč s DPH
Skladem 2 ks

Popis produktu

TriggerPoint Nano LTE Foot Roller – masážní váleček pro chodidla, ruce a předloktí

TriggerPoint Nano LTE Foot Roller je dokonalý kompaktní masážní váleček, který se zaměřuje na bolavé svaly na chodidlech, rukou a předloktí. Tento malý, ale účinný nástroj pomáhá zlepšit mobilitu a urychlit dobu zotavení tím, že zvyšuje průtok krve a kyslíku do cílových oblastí, což podporuje rychlejší regeneraci svalů a uvolnění napětí.

Klíčové vlastnosti masážního válečku TriggerPoint Nano LTE Foot Roller:

  • Cílená úleva pro malé svaly: Navržen pro efektivní masáž malých svalů chodidel, rukou a předloktí, což pomáhá snížit bolest a svalové napětí.
  • Multipěna pro masáž: Speciální multipěna pomáhá masírovat malé svaly a podporuje lepší mobilitu, čímž zlepšuje využití času a účinnost masáže.
  • Polyuretanová kolečka: Zajišťují vynikající přilnavost a kontrolu při použití válečku vsedě nebo vestoje, což umožňuje přesné zacílení na postižené oblasti.
  • Lehký a přenosný: Díky své lehké konstrukci a kompaktnímu designu je ideální pro použití doma, v posilovně nebo na cestách. Snadno se vejde do tašky, takže jej můžete mít vždy po ruce.
  • Odolná konstrukce: Vyroben z pěny EVA s vysokou hustotou, je váleček navržen tak, aby vydržel každodenní používání, ať už při relaxaci nebo rehabilitaci.

Proč si vybrat TriggerPoint Nano LTE Foot Roller?

TriggerPoint Nano LTE Foot Roller je perfektním společníkem pro všechny, kdo chtějí udržet své svaly v optimální kondici. Díky své kompaktní velikosti a všestrannému designu se hodí pro každodenní použití, ať už doma, v kanceláři nebo na cestách. Poskytuje cílenou úlevu od svalového napětí a bolesti, podporuje regeneraci a zlepšuje mobilitu.

Zažijte okamžitou úlevu od bolesti a napětí s TriggerPoint Nano LTE Foot Roller – kdekoliv a kdykoliv!